3 kroky jak vytvořit fotoalbum pro vaše miminko

JEDINEČNÉ FOTOALBUM PRO VAŠE MIMINKO SE SAMOLEPKAMI! 

 

   fotoalbum pro miminko     fotoalbum pro miminko               fotoalbum pro miminko 1

 

Narození miminka je tím nejkrásnějším obdobím v životě každé maminky❤ Buďte originální a vytvořte vašemu děťátku opravdu krásnou vzpomínku! Zaznamenejte jeho příběh od narození a prvních krůčků tak, ať na nic nezapomenete ani za mnoho let. Tento návod vám pomůže.

 

Stačí tři kroky:

1) VYTVOŘTE NÁPADITÉ KOLÁŽE 

 

           

Výběr fotek. Fotky jsou základ. Pečlivě proto vyberte, jaké fotky použijete a zda zachycují kouzlo daného okamžiku. Vyhněte se rozmazaným, tmavým fotkám. Chcete přece vašim dětem zanechat tu nejhezčí vzpomínku :)

Rozložení fotek. Předtím než začnete lepit, tak si fotky pro jistotu naaranžujte na papír. Můžete fotky dát jednu vedle druhé, nebo je také skládat přes sebe. Záleží na vaší fantazii.

Seřazení fotek. Vytvářejte nahodilé kombinace, nebo fotky seřaďte podle času. V případě fotoalba pro miminko, si můžete album rozdělit do 12 -ti měsíců. Takto můžete postupně zaznamenávat jednotlivé pokroky a zážitky.

 

2) POUŽIJTE OZDOBNÉ SAMOLEPKY   

 

           

Tematické samolepky dodají vašim fotkám šmrnc! Hezký doplní styl fotoalba a ozdobí vaše fotky, které pak budou ještě krásnější.

Vlastní kresby jsou také výborný nápad. Kreslete obrázky, nebo jen ozdobné vzory kolem fotek a nápisů. Dejte do toho i kousek sebe.

Otisky ručiček a nožiček. Umíte si představit krásnější ozdobu? Kupte si barvu na otisky a doplňte jimi své fotoalbum ❤

 

 

3) ZACHYŤTE KOUZLO OKAMŽIKU

                     

 

Zapište to. Připište datum, místo, co jste dělali, nebo jak jste se u toho cítili. Tyhle okamžiky jsou pomíjivé a často upadnou v zapomnění. 

Popisky dají vašim fotkám život i po mnoha letech. Takto zaznamenané vzpomínky vás přenesou zpátky v čase a vy se k nim můžete znovu a znovu vracet.

Zábavné historky, nebo vtipné hlášky si můžete zapsat rovnou na bílý papír, nebo si je pište zvlášť na čtvrtky papíru a ty tam pak vlepujte. Budete mít možnost opravit případné překlepy. Také oblíbené citáty a vzkazy miminku se můžou hodit. Je to jen na vaší fantazii.

Nenechte vaše vzpomínky upadnout v zapomnění a chraňte je před vymazáním z mobilu, nebo počítače. To by byla velká škoda!

 

VYTVOŘTE SI KRÁSNOU PAMÁTKU NA TY NEJHEZČÍ CHVÍLE S VAŠÍM MIMINKEM

 

Objednejte ještě dnes a získáte:

  • Originální fotoalbum pro miminko
  • Sadu 5-ti archů samolepek
  • 60 stran formátu A4  (Až 180 fotek!)
  • Krásnou vzpomínku

Objednejte si vaše fotoalbum v našem  ⇒ OBCHODĚ